heet u van harte welkom op haar website!

Benieuwd naar nieuws over Sterren van Morgen?

Beweegt u voldoende? Beweegt u voldoende? Voldoende beweging zorgt ervoor dat u zich fitter voelt, ontspannen bent en er strakker uitziet.


Elk kind is voor ons Kansrijk en Kleurrijk. Het is een Ster van Morgen. Elk kind mag er zijn! Meisjes en jongens jullie mogen er zijn!

De Stichting Sterren van Morgen heet u van harte welkom op haar website. Op deze website vindt u informatie terug over de Sterren van Morgen. Wat is de doelstelling van deze organisatie en wat doen zij nu eigenlijk allemaal? Welke projecten vallen er onder het toezicht van de stichting? Wij hopen op veel van uw vragen een goed antwoord te kunnen geven.


Daarnaast hopen we uiteraard dat u na het bezoeken van deze website een goede indruk heeft gekregen van wat Sterren van Morgen nu allemaal precies doet. Mocht u na het bezoeken van de website nog met vragen zitten, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij wensen u alvast veel surfplezier!


Sterren van Morgen zorgt voor meer sport en cultuur bij u in de buurt...

Speeltijd?!


Je bent net thuis en je hebt helemaal geen zin in het maken van huiswerk. Wat doe je dan? Zorg er voor dat je plezier krijgt in het leren. Het kan ook leuk zijn om samen met een goede vriendin of vriend het huiswerk te maken.

Tip vergroot je hersenen door te sporten!


Stichting Sterren van Morgen © 2016