Our story

Our story

De Stichting Sterren Van Morgen Is Een Stichting, Welke Zich Actief Inzet Op Het Gebied Van Zowel Sport Als Cultuur. Uit Veel Wetenschappelijk Onderzoek Blijkt Dat De Jeugd Behoefte Heeft Aan Een Luisterend Oor. 

Wat bieden wij


Maatschappelijke betrokkenheid en Perspectief:


Naast een veilige thuishaven en goed onderwijs hebben jongeren in deze samenleving behoefte aan maatschappelijke betrokkenheid. Instellingen die zich inzetten voor de jeugd, kunnen dit tekort aan maatschappelijke betrokkenheid terugdringen, door de jeugd perspectief te bieden


Het bieden van perspectief aan de jeugd is een moeilijke taak. Dat komt enerzijds doordat jongeren zoveel vrijheden hebben verworven, waardoor zij doorgaans niet goed met deze vrijheden weten om te gaan. Anderzijds kampen veel jongeren met ernstige problemen zoals criminaliteit, drugsgebruik, zelfmoordneigingen, depressiviteit en schoolverzuim. Jeugdproblematiek is daarom een zeer complexe zaak waar niet direct een oplossing voor handen ligt. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat het werken met jongeren niet altijd even makkelijk is.


Middels het aanbieden van activiteiten op het gebied van sport en cultuur streeft Sterren van Morgen ernaar de jeugd hoop en kansen te bieden. Het aanbieden van sport en spel op grote schaal is de ideale manier bij uitstek om dit te bewerkstelligen. Kinderen en pubers in de leeftijd van 8 tot 18 jaar leren samenwerken en op elkaar te vertrouwen. Tevens is het sporten in teamverband een goede manier om zelfvertrouwen op te bouwen. Culturele activiteiten kunnen leiden tot het uitwisselen van idee├źn en het opdoen van inspiratie.

talent

hard work

passion

dedication